Over ons

Wie zijn wij?

chiphone.nl is een jong bedrijf met veel ervaring in de telecom- en de smartphonemarkt.

De trend dat steeds meer consumenten niet langer een dure telefoon bij een abonnement wensen, maar liever een toestel los kopen, zet steeds verder door. De eisen aan smartphones zijn echter onverminderd; mensen willen een snelle telefoon met goede camera, het liefst een goede batterij en een HD-scherm. Hier wil echter niemand (meer) 500 of 600 euro voor betalen.

Chinese telefoons zijn volgens ons de oplossing!

Chinese smartphones zijn de afgelopen jaren enorm in opkomst. Relatief onbekende merken zoals Xiaomi, Jiayu en Zopo timmeren in China al jaren aan de weg en hebben laten zien dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Vaak liggen de prijzen ver onder die van de grote merken op de Europese markt. Ook bieden Chinese smartphones een enorm scala aan opties. Dit gaat van draaibare camera's, tot uitbreidbaar werkgeheugen en batterijen die drie dagen op een acculading doen. Het nadeel is echter dat het lastig is zo'n toestel te bemachtigen. U moet als consument namelijk nogal wat hordes nemen.

Niet alleen moet u zich een weg weten te vinden in het woud van Chinese webshops, ook moet u rekening houden met de juiste versie van je toestel (veel toestellen zijn niet zomaar geschikt voor de Europese markt omdat 3g internet bijvoorbeeld niet werkt) en komen er veel kosten bij (verzendkosten, inklaringskosten en BTW).

Met chiphone.nl willen wij de Chinese smartphone net zo toegankelijk maken als de smartphones die nu op de Nederlandse markt te krijgen zijn. Onze smartphones en prijzen zijn dus zonder verassingen.

Dit betekent geen douane- en inklaringskosten en zelfs gratis verzending vanaf 50 euro. Daarnaast kunt u voor garantie (2 jaar) altijd bij ons terecht en zullen we u nooit doorverwijzen naar de fabrikant in China. Ook wanneer u een toestel wilt retourneren gaat dat volgens vertrouwde regels (14 dagen retourrecht).

Door goede prijsafspraken en door groot in te kopen, kunnen we de geweldige prijs-kwaliteitverhouding van Chinese telefoons in tact laten. Wilt u meer weten waarom Chinese telefoons zo gunstig zijn, kijk dan op deze pagina, of neem contact met ons op!